R & J Welness Massage - 91 96 30 64

Thaimassage

Thai massage er en gammel healing kunst fra Indien, der er videreudviklet i Thailand. 
Ved fysisk pres på kroppens energilinjer og punkter, og med en vifte af passive stræk bevægelser, der bliver udført med hænder, fødder, knæ og albuer, oplever kroppen en dyb afslapning, de indre organer stimuleres, og du oplever øget fleksibilitet og strøm af energi.

Thai Massage er en kropsterapi, som reducerer almindelige lidelser såsom:

  • Rygsmerter
  • Frossen skulder
  • Stress relaterede problemer
  • Begrænset bevægelse
  • Muskler og led spænding

Oliemassage

Olie massage er en meget beroligende og afslappende massage, som i modsætning til thai massage, ikke indebærer nogen smerte. 

Massagen gives ved at gnide olie ind i huden og den giver både mental og fysisk afslapning. 

Som ved Thai massage er det en særdeles god måde at lindre stress og hjælper dig med at få en mere afslappet tilgang til livet og dine omgivelser.

Sportsmassage

Sports massage bidrager til at afhjælpe stress og spændinger , som hober sig op i kroppens bløde væv under fysisk aktivitet.

Hvor
mindre skader og læsioner opstår på grund af overanstrengelse og / eller overforbrug, kan sportsmassagen bryde dem ned hurtigt og effektivt.

Massagen
hjælper med at forberede sportsudøveren til en top præstation, til at dræne væk træthed,til at lindre hævelse, til at reducere muskelspændinger og til at fremme fleksibilitet og for at undgå skader.

Tantramassage

Tantra massage får dig til at føle dig som om du er i en trance, hvor fysiske grænser opløses, tiden forsvinder og bekymringer og problemer ikke længere synes vigtig.

Dine energier bliver stimuleret og dine sanser vækkes efterhånden som kroppens følsomhed gradvist stiger. Udfra tantriske idealer masseres hele din krop, herunder særligt følsomme områder.

Du kommer til at føle dig afslappet, der i sidste ende giver dig en følelse af komfort og total velvære.

Footmassage

Foot massage et specalist område og tilbydes derfor særskilt. Det er en meget effektiv måde at slappe af og styrke blodcirkulationen og selvom om det kun omfatter en del af kroppen, er det stadig meget omfattende.